BILJARTZAAL IS GEOPEND VAN MAANDAGMIDDAG T/M VRIJDAGMIDDAG GEOPEND VAN 13.00 T/M 17.30 UUR. NIET LEDEN KUNNEN TEGEN BETALING OOK GEBRUIK MAKEN VAN EEN BILJART.

Openingstijden en toezicht.   
Van maandag t/m vrijdag is ons BILJARTCENTRUM van 13.00 tot 17.30 uur geopend voor leden.

TIJDENS VAKANTIESLUITING IS DE ZAAL GEOPEND OP DE DINSDAG- EN VRIJDAGMIDDAG VAN 13.00 - 17.00 UUR
De aangesloten clubs spelen op de volgende dagen:
Centrum op maandag- en dinsdagavond
BODO op dinsdagochtend
Billiardo op donderdagochtend
DOS '93 op vrijdagochtend
Op de woensdagavond worden meestal de thuiswedstrijden in de KNBB-competities gehouden.
De thuiswedstrijden in het kader van de OBV-competitie worden op woensdagmiddag gehouden. Omdat daarvoor niet alle biljarts worden gebruikt is er dan wel gelegenheid om ook individueel te biljarten. Daarvoor zijn alleen wat minder biljarts vrij.
Ons BILJARTCENTRUM wordt ook regelmatig gebruikt voor het spelen van voorronden(donderdagavond) en finales van Persoonlijke Kampioenschappen in de diverse klassen. Af en toe vindt dat ook plaats op een doordeweekse middag. In zo'n geval is er dan geen gelegenheid meer voor het individueel biljarten. Op de mededelingenborden in het biljartcentrum, en ook op deze website wordt zoiets ruim van tevoren bekend gemaakt.
In de zomervakantie is ons BILJARTCENTRUM een aantal weken slechts enkele middagen per week open.
Bovendien worden alle biljarts in de zomerperiode van nieuwe lakens voorzien. Tijdens deze werkzaamheden is de biljartzaal helemaal gesloten.
Bij toerbeurt verzorgen leden van de aangesloten verenigingen het toezicht tijdens het vrije biljarten in de middaguren.