Biljart Vereniging (BV) Centrum

BV Centrum is opgericht op 6 januari 1956 en bestaat dus meer dan 65 jaar. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die met plezier, sportiviteit en onderling respect wil biljarten.


Op de maandag- en dinsdagavonden hebben wij onze clubavonden vanaf 18.30 tot 23.00 uur in Biljartcentrum 1977.

Wij hebben een interne competities libre en bandstoten. Daarnaast kan men zich inschrijven voor individuele - en teamwedstrijden van de KNBB, District Groningen-Drenthe. Onze vereniging heeft drie libre- teams. De thuiswedstrijden er van zijn op woensdagavond.


Ook kan men meedoen aan de libre-competitie van de regionale KNBB-DBGD (Dag Biljarten Groningen Drenthe). De thuiswedstrijden daarvan zijn op woensdagmiddag. Wij organiseren dit met en voor onze leden en de leden van de andere 4 verenigingen binnen ons biljartcentrum.

 

Voortvloeiend uit het (verplichte) lidmaatschap van Biljartcentrum 1977 bestaat er voor iedereen ook de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.30 uur vrij te biljarten.
Op zaterdag- en zondagmorgen zijn er voor beginners resp. gevorderden biljartlessen. Deze lessen worden door  Biljartcentrum 1977 georganiseerd.

Wij hebben een eigen website: www.centrumbv.nl. Hierop kunt u onze  contactinformatie vinden. 

BV Centrum heeft ongeveer 40 leden. Er is best ruimte voor meer leden.

De verenigingscontributie bedraagt voor recreatieleden € 30,- en voor wedstrijdleden € 62,50
Kom gerust eens langs op een maandag- of dinsdagavond.